Skip to content
https://get.wise.se/hs-fs/hubfs/iStock-668221242-1.jpg?width=2599&quality=high

The Pace bjuder in till nätverksträff i Stockholm!

Varmt välkommen till House of Wise! Vi på The Pace bjuder in dig till ett inspirationspass om ledningsgruppsutveckling där du spelar en viktig roll som Executive Assistant. Vi gästas av ledarutvecklaren Ulrika Nybleus från vårt systerbolag Wise Consulting.
Event

Om eventet: 

Vårt mål med denna träff är att ge dig ökad kunskap kring ledningsgrupper och dess funktion, konkreta verktyg och en go to-partner för att utveckla både din egen position och er ledningsgrupp framåt. Självklart finns möjlighet till frågestund efter föreläsningen.

När och var?

Dörrarna öppnas 17:00 och föreläsningen startar 17:30. Därefter följer mingel med dryck och tilltugg.

  • Datum: 17/11
  • Tid: 17:30-19:00.
  • Plats: Linnégatan 87
  • OSA: 14/10

 

Speaker

Ulrika Nybleus
Ledarutvecklare på Wise Consulting
Ulrika har lång erfarenhet som chef, specialist och chefscoach inom olika branscher och företag. I sina uppdrag arbetar Ulrika som utvecklare, facilitator och rådgivare, där fokus är att en organisation och deras chefer ska utvecklas och leva sina värderingar. Målinriktad, engagerad och proffsig är ord som bäst beskriver Ulrika och hennes WHY är intresset för ledarskap och hur det påverkar människor, människors utveckling och människors framgång.

 

Ett nätverk bestående av vardagshjältar

Nätverket riktar sig till dig som idag arbetar som Executive AssistantVD-assistent eller Ledningsassistent och som vill lyssna till föreläsare, diskutera aktuella ämnen och få påfyllnad som du har nytta av i ditt yrkesliv. Med andra ord få lite extra bränsle i vardagen. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att träffa andra yrkesverksamma och professionella personer i en liknande roll för att dela kunskap, erfarenhet och utmaningar i ett förtroligt forum.

Vill du få inbjudan till alla våra nätverksträffar? Läs mer här! 

mask-blk